RÉSZTULAJDON EGY PRÉMIUM MARBELLA-I INGATLANBAN

MÁR 500 EURÓ BEFEKTETÉSSEL!

Ne hagyd, hogy az infláció és a hitelkamatok korlátozzák befektetési lehetőségeidet – Ismerd meg az új alternatívát!

Nézd meg a videót amiben bemutatom azt a befektetési lehetőséget, amely már 500 eurótól lehetővé teszi hogy nyugat európai, rövid távú bérbeadásból üzemeltetett prémium ingatlanokban szerezz tulajdonrészt a kiválasztás, az üzemeltetés és az adminisztráció terhe és kockázata nélkül!

Ha érdekel a befektetési lehetőség, iratkozz fel és kérj részletes tájékoztatást egy kötetlen online beszélgetés formájában.

Időpontfoglalás esetén személyesen én mutatom be neked a részleteket egy 15 perces online meetingen.

Egyedi, adat alapú ingatlan kiválasztási rendszer

-

Népszerű turisztikai desztinációk

Adatalapon tervezhető megtérülési potenciál

Öt évre visszamenőleg látható ingatlanbérlési adatok

Pontosan tervezhető üzemeltetési díjak és megtérülés

Egyedi kiválasztási rendszerünknek köszönhetően előre definiált az adott ingatlanból származó megtérülési potenciál. Az egyedi know-how segítségével 5 évre visszamenően tudjuk, hogy az adott lokáción melyik lakás hány napot és milyen áron volt bérbeadva, így tudjuk, hogy melyik utcában milyen típusú lakást mennyiért érdemes megvenni.

Valószínűleg te is tapasztaltad már, hogy:

Az infláció és a jelzáloghitel kamatok emelkedése miatt teljes ingatlanok vásárlása sajnos nem mindenki számára elérhető befektetési lehetőség.

Bár rendelkezel megtakarítással, az összeg még nem elegendő ahhoz, hogy a bank hitelt biztosítson egy prémium lokációban található ingatlan vásárlásához.

Még az is lehet, hogy követed az értékpapírpiacokat, de nincs elég időd, hogy professzionális szinten megismerd a működési mechanizmusokat.

A valutában bankban tartott megtakarítások nagy része az infláció hatására lassan, de biztosan elolvad.

Éppen ezért dolgoztuk ki azt az alternatív befektetési lehetőséget, ami megoldást kínál arra, hogy tulajdonrészt szerezz egy prémium lokációban található ingatlanban, amely rendszeres jövedelmet jelent számodra.

Ez a befektetési lehetőség neked szól, ha te is szívesen részesülsz az alábbi előnyökben:

  • Tulajdonrészed van egy prémium lokációban található nyugat-európai ingatlanban már 500 euró befektetéssel.

  • Egyedi, adat alapú ingatlan kiválasztási rendszerünknek köszönhetően előre definiált az adott ingatlanból származó megtérülési potenciál

  • Az ingatlan értékesítése esetén részesedést kapsz a növekedésből

  • Passzív jövedelmed származik a tulajdonrész arányában fizetett rendszeres bérleti hozam alapján

  • Az ingatlan kiválasztását, üzemeltetését, bérbeadását és az összes kapcsolódó adminisztrációt, vagyis a teljeskörű ingatlan menedzsmentet átvállaljuk

Sebestyén Márton

Online Capital Investments Kft – ügyvezető

Az elmúlt 12 évben több, mint 4.000 új építésű és több, mint 10.000 használt lakás értékesítésében vettünk részt. Az Online Capital Investments Kft. ügyvezetőjeként, csapatommal olyan informatikai és értékesítési rendszereket építettem, amelyek lehetővé tették, hogy nyomon kísérjük az ingatlanpiac legapróbb változásait is. Ez a módszertan és az elmúlt 5 év lakásokra lebontott foglaltsági és árbevétel adatai adják az egyedi befektetési lehetőség alapjait.

Ahol láthattál előadni: Marketing Expo, E-commerce Expo, Piac és Profit szakmai konferenciák, Marketing Szuperkonferencia, Nemzetbiztonsági Felügyelet Kibervédelmi Konferencia, Marketing Fitness, Kürt Akadémia, CyberServices, BKIK

Ügyfeleink akiket ismerhetsz:

Iratkozz fel és kérj részletes tájékoztatást, hogyan működik a befektetési lehetőség, amelyben akár 500 euró minimum összeggel tulajdonrészed lehet egy prémium lokációban lévő nyugat európai ingatlanban!

Regisztrációt követően e-mailben küldjük a szabadon foglalható időpontokat, válaszd ki a neked megfelelőt. A kötetlen, online, 15 perces beszélgetésben személyesen én mutatom be neked a részleteket!

Szerezz tulajdonrészt prémimum lokációban lévő ingatlanban, akár már 500 eurós befektetéstől!

ONLINE CAPITAL INVESTMENTS KFT.© 2023.  Adatvédelmi Tájékoztató