Az Insights eszközöket azért készítettük, hogy 1 perc alatt, automatán és ingyenesen fel tudd mérni a jelenlegi fiókállapotodat. Részletesen elmagyarázzuk, legfontosabb beállításokat és megvizsgáljuk, hogy ezeket alkalmazod-e. Illusztrációinkból megértheted, hogy mi az adott beállítások jelentősége.

Az Insights eszközöket azért készítettük, hogy 1 perc alatt, automatán és ingyenesen fel tudd mérni a jelenlegi fiókállapotodat. Részletesen elmagyarázzuk legfontosabb beállításokat és megvizsgáljuk, hogy ezeket alkalmazod-e. Illusztrációinkból megértheted hogy mi az adott beállítások jelentősége.

A legtöbb Google Analytics fiókban még az alap mérési rendszer sincs megfelelően kialakítva, nem is beszélve a fontos üzleti döntéseket előkészítő mérési pontok rendszeréről, az automatikus riportokról, a speciális lekérdezési lehetőségekről.

Vizsgáld meg, hogy helyesek-e a mérési pontjaid, pontos adatokra alapozod-e a digitális stratégiádat.

Az általunk eddig vizsgált több száz Google Ads fiókban százezres nagyságrendű felesleges havi költéseket és leginkább középszerű fiókokat láttunk.

Derítsd ki, hogy hol folyik el a pénzed és hol nem élsz te – vagy a fiókkezelőd – a rendszer adta lehetőségekkel illetve, hogy mennyit költesz feleslegesen havonta.

Több száz Facebook Pages és Facebook Ads fiókban rossz beállításokat, értelmetlen és félrecélzott kampányokat láttunk jellemzően költést optimalizláló szabályok nélkül.

Ellenőrizd, hogy jól vannak-e beállítva a fiókjaid, kihozod-e a maximumot a Facebook megjelenésedből.

Tudjuk, hogy a világ cégeinek 4%-a generálja a profit 64%-át. Joggal merül fel a kérdés minden cégvezetőben: vajon hogyan képesek erre egyes vállalatok? Ennyivel okosabbak lennének a vezetőik? Keményebben és többet dolgoznak? Mitől lesz egy cég nagyságrendekkel jövedelmezőbb a másiknál?
Mi a hatékonyságuk módszertana?

Tudjuk, hogy a világ cégeinek 4%-a generálja a profit 64%-át. Joggal merül fel a kérdés minden cégvezetőben: vajon hogyan képesek erre egyes vállalatok? Ennyivel okosabbak lennének a vezetőik? Keményebben és többet dolgoznak? Mitől lesz egy cég nagyságrendekkel jövedelmezőbb a másiknál? Mi a hatékonyságuk módszertana?