GYAKORI KÉRDÉSEK

Megválaszoltunk néhány gyakori kérdést, hogy pontosabb képet kapj rólunk. Van köztük stratégiai és technikai, általános és szorosan a kiválasztáshoz kapcsolódó. Ha nem találod a választ a kérdésedre, bátran írj nekünk, válaszolunk…

Nálunk nem tudsz fiókkezelési árajánlatot kérni, mert nem ilyen strukturában dolgozunk. Kampányainknak nem havi fiókkezelési díja van, hanem konverzió alapon vagy árbevétel alapon számolunk el. Nem tartjuk jó működési modellnek a hagyományos fiókkezelési modellt.

Ez termékenként és piaconként eltérő, mivel több paraméter befolyásolja. Számít a piaci verseny, a weboldalad minősége, a terméked minősége is ezért sem általános konverziós ára sem árbevétel alapot nem tudunk előre mondani, ezt mindenkinek egyedileg állapítjuk meg.

Az együttműködésünk első lépése a Market and Business Insight, ez után derül ki, hogy mindkét félnek felnntartható-e egy Pay on Results alapon való együttműködés. A Market and Business Insight átfutási ideje 2 hét.

Ez attól függ, hogy a Market and Business Insight során milyen eredményre jutunk. Csak miattunk ne mondd fel a fiókkezelést.

Az új oldal kiakítása során a Market and Business Insight során feltérképezett információk nagyon hasznosak, ezért még a tartalmi tervezés előtt érdemes emiatt felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Nem, erre kérlek keress más szállítót.

A Market and Business Insight termékünket azért dolgozuk ki, hogy a hagyományos, nem produltív konzultációk helyett egy információgazdag személyes találkozót tudjunk tartani már az elő találkozás során is. Nem tartjuk jó modellnek azt, hogy az első találkozón általánosságban beszélgetünk és ismerkedünk egymással, majd az itt felvázolt problémádra reagálunk a későbbiekben. Helyette a Market and Business Insight protokollja alapján megismerjük a piacodat, a te helyeztedet a piacon, a  konkurensek viselkedését és a számokat elemezve megismerjük a és elemezzük a valós helyzetedet. Az így kapott információkat mutatjuk be az első személyes találkozásnál, hogy mindketten azonosan láthassuk az aktuális helyzetedet. A személyes találkozó során pedig lehetőséged van, immár a teljes kép ismeretében, feltenni a kérdésedet ami így mivel minden adat a birtokunkban van, ott helyben megválaszolásra kerül. Mi így konzultálunk.

 

De, a Pay Per Results Programban résztvevő ügyfeleinket, ha az szakmailag indolkolt, SEO-val is erősítjük.