Csatlakozz

Egy jó termékkel jó piacon lévő, piacvezetó, innovatív, gyorsan fejlődő cég igazán kalandos munkahely tud lenni. Tarts velünk, ha unod, hogy nem tudsz kiteljesedni máshol, ha nem csak azért akarsz bejárni, hogy elteljen a nap, ha szeretnéd, hogy az eredményeid alapján becsüljenek meg és a legjobb akarsz lenni abban amit szakterületedként választottál.

Irodavezető & pénzügyi asszisztens

Alapos, körültekintő, precíz irodavezetőt – pénzügyi aszisztenst keresünk aki kordában tudja tartani a működésünket, adminisztrációnkat, csapatunkat, és a környezetünket.

Tovább

Kommunikáció & marketingvezető

A piacon egyedülálló szolgáltatásunkat marketingezni a USP miatt könnyű, mégis sok munka van vele. Ezért keresünk olyan munkatásat aki fókuszáltan tudja kialakítani a szolgáltatás köré kapcsolódó ökoszisztémát, megalkotja és felügyeli a marketing folyamatokat ezzel segítve az értékesítést, illetve elemzéseivel monitorozza és fejleszti szolgáltatásunk színvonalát.

Tovább

Ha nem találsz olyan üres poziciót ami a Te specialitásod, de úgy gondolod, hogy veled nem csak többen hanem előrébb is lennénk, írd meg írd meg nekünk az info@onlinecapital.hu  email címre, hogy miben vagy kiváló!