A Sebestyén Márton (alapító, tulajdonos, befektetési és növekedési stratéga) és Szendy Szilvia (alapító, tulajdonos társ, szolgáltatás és ügyfélélmény vezető) által alapított Seolab keresőoptimalizálásra specializálódott ügynökséggel kezdődött a történetünk. Hamarosan a SEO szolgáltatás mellett a Google Ads és Facebook kampányok kezelése került a fő fókuszba, ám rövid időn belül a komplex online marketing stratégiák megvalósítása kapott hangsúlyt.

Az Online Capital Investments Kft. cégnév alatt már befektetői szemlélettel támogatunk feltörekvő cégeket és stabil piacvezetőket komplex digitális marketing rendszerek kiépítésében és működtetésében. Ez magában foglalja az adott cég piacának, versenytársainak, online térben teljesíthető lehetőségeinek teljes feltérképezését, és üzleti céljait támogató marketing stratégia megvalósítását egyaránt.  Egyik kiemelkedő értékünk, hogy mindez 100%-os érdekazonossággal és anyagi felelősség vállalással, sikerdíjas együttműködésben történik partnereinkkel. 

A másik, extra fontos előny, hogy a megvalósításban magas kvalitású szakmai csapattal állunk rendelkezésedre.  Grafikus, marketinges, analitikus, fejlesztő, projekt menedzser, CRM menedzser, marketing stratéga munkatársaim, mind kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkeznek saját területükön, akik kapacitása azonnal elérhető számodra. 

Gondolj csak bele! Hányszor fordult már elő, hogy a sales célokat támogató marketing rendszerek bevezetésénél be kellett vonni a megvalósításba a webfejlesztőt, aki az adatok mérésének beállításához analitikus segítségét kérte és a CRM rendszerben történő megoldásokra már nem feltétlenül volt rálátása. Ez alsó hangon is minimum két vagy három külön emberi erőforrást jelent. Óriási előny, hogy mi házon belül az összes kapcsolódó feladatot megoldjuk neked. 

Webshop tulajdonosok vagy B2B célpiaccal rendelkező vállalkozók számára is kivételes együttműködés, hogy ha az online térben szeretnéd stabilizálni piaci pozíciódat, megelőzni versenytársadat, akkor mi a saját tőkénkből finanszírozzuk az online marketing kampányokat.  Így maximális érdekazonossággal állunk a fejlődésed mellett, mivel fix munkadíj helyett csak az általunk vitt eredmények alapján számolunk el.

Érdekelnek a részletek? Nézd meg a videót a főoldalon, hogyan történik a hatékony sikerdíjas együttműködés velünk.
Ha pedig ajánlatot kérnél, akkor kattints a zöld gombra, és töltsd ki az űrlapot!